itisotzki

-Van eszköze, amivel adót spórolhat cégének? Biztos, hogy a legújabb? Biztos, hogy tud róla a könyvelője? -Miből les...

-Van eszköze, amivel adót spórolhat cégének? Biztos, hogy a legújabb? Biztos, hogy tud róla a könyvelője? -Miből lesz nyugdíja? (avagy Ön is azt hiszi, hogy a magán-, önkéntes nyugdíjpénztári befizetése vagy az évekkel ezelőtt kötött biztosítása lesz az elegendő fedezet?) -Csinál pénzt abból a hatalmas fejlődésből ami már hónapokkal ezelőttől tart(folytatódik) a világban? ? Új EU-tagországok (uniós fejlesztési pénzek kiemelt felhasználási helye) ? Oroszország (nyersanyag és belső fogyasztás, óriási készpénztartalék) ? Kína (hihetetlenül költséghatékony termelés, belső fogyasztás, készpénztartalék) ? India (IT technológia és tudományos K+F, több fiatal mint idős) ? USA (a fogyasztói társadalom fellegvára) ? Kiemelkedően fejlődő iparágak (alternatív energia, nanotechnológia, stb.) ? Luxuscikkek piaca (egyre több gazdag ember a világban) ? Infrastruktúra fejlődése (a fejlődő világban is úgy akarnak élni az emberek, mint mi) ? Alapvető életfeltételhez szükséges nyersanyagok és természeti kincsek ? Észak-afrika, Közel-kelet, Dubai ? Fogyó vízkészletek, klímaváltozásból adódó változások kihasználása

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.