diversity

Elegem van a sárga készpénzátutalási megbízásokkal sorban állni a postán! Van valami egyszerűbb módja a befizetésnek?

Elegem van a sárga készpénzátutalási megbízásokkal sorban állni a postán! Van valami egyszerűbb módja a befizetésnek?

arrow diversity - több éve - Személyes pénzügyek kategória -

Címkék: befizetés, csekk, posta

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

tarns

0 pont Jó Rossz tarns - 2 hete

Pénzügyi problémái vannak, amelyek soha nem szűnnek meg. Tisztánlátásra van szükséged a jövőd irányításához. Olyan termékeket bocsátok az Ön rendelkezésére, amelyek a test privát részeinek nagyításához és a szexuális gyengeség ellen Pénzügyi problémái vannak, amelyek soha nem szűnnek meg. Tisztánlátásra van szükséged a jövőd irányításához. Olyan termékeket bocsátok az Ön rendelkezésére, amelyek a test privát részeinek nagyításához és a szexuális gyengeség ellen #Hounpkodoté https://www.youtube.com/results?search_query=hounpkodot%C3%A9

Bzsolt

0 pont Jó Rossz Bzsolt - több éve

Igen, van. A legegyszerűbb, leggyorsabb módja az ún. "sárga csekkek" vagyis a készpénzátutalási megbízások befizetésének, ha online netbankunkban végezzük el a tranzakciót. A "csekk" ill. a számlalevél minden fontos információt tartalmaz, ami szükséges. A kedvezményezett számlaszáma és neve a számlakiállító neve és számlaszáma, az összeg értelemszerű. Figyeljünk azonban a közlemény rovatra, ahova rendszerint egy azonosító számot/betűt kell írni, ezzel azonosítja a számlakiállító, hogy tényleg a mi számlánkat egyenlítjük ki.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.