Zsolt91

Én 2 év után kaptam a KnH banktól egy levelet 18000 Ft tartozásról ami engem teljesen felháborított főleg miután felh...

Én 2 év után kaptam a KnH banktól egy levelet 18000 Ft tartozásról ami engem teljesen felháborított főleg miután felhívtam őket. Én mondtam nekik hogy annyiban hibáztam hogy nem mondtam le a kártyát amit kb 2 és fél éve kaptam fél évig volt használatban nem is hagytam minuszban... de miután sokáig nem történt vele semmi el is felejtettem, hogy van. Ezt mondtam a telefonban is a hölgynek akivel beszéltem a KnHtól mire azt a választ kaptam hogy semmi baj szüntessem meg a számlámat majd fizessem ki a tartozást.Erre annyit mondtam, hogy rendben megszüntetem de mielőtt kifizetem annyi még érdekelne, hogy mire is kell fizetnem és miért ennyit amikor 2 éve semmilyen értesítést ,semmiféle levelet nem kaptam a "számlámról" honnan kellett volna tudnom, hogy azon tartozás van főleg úgy hogy semmi féle forgalom/tranzakció nem történt? Válasz a következő volt: Ez az én felelősségem miért nem néztem rá a számlámra és levelet azért nem küldtek mert papolt valamit a környezetvédelemről megjegyzem nem tudom hogy jött szóba szerintem így akartak spórolni a borítékon. Lényeg, hogy ennek hatására megkerestem minden papirt ami ezzel a bankkal kapcsolatos szerződés minden amiben benne van, hogy minden hónapban írásban kapok értesítést a számlámon történő forgalmakról,változásokról.Na ez 2 éve nem történt most kaptam egy levelet, hogy fizessek vagy végrehajtás lesz ....Be mentem a bankba, hogy megszüntessem a számlát ott olyan választ kaptam, hogy előbb fizessem ki a tartozást addig nem de közben az kamatozik tovább. Meg is tettem a panaszt a számlámat nem szüntették meg amire elmondtam amit a hölgy mondott nekem a telefonban erre megvonta a vállát és annyit mondott a bankban a másik hölgy hogy ebben nem tud segiteni oldjam meg. Ez aztán a hozzáállás gratuláltam az egész társaságnak és nevetve megmondtam a bankban a hölgynek hogy nem fogom kifizetni ha meg feszülnek sem amíg nem tud valami kézzel foghatót mutatni a számláról.Kértem egy részletes elszámolást az elmúlt 2évben történt eseményekről a számlámról tételesen lebontva ez sem történt meg.Erre kaptam egy levelet hogy ebankon keresztül ők értesítettek de oda fel sem vagyok regisztrálva szóval ismét tárgytalan a dolog. Én úgy gondolom , hogy egyoldalú szerződés szegés van a dologban a bank részéről amiért nem küldtek semmiféle papirt a számláról mert akkor már előbb is küldhettek volna levelet pl 4000Ftnál akkor azt még ki is fizettem volna de 18000 Ft nál találnak ki maguknak ez így nem jó. Ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy jól tettem amit tettem van e értelme polgári pert csinálni belőlle vagy törödjek bele hogy átvertek és lehúztak addigra kb 25000 Fttal ?

arrow Zsolt91 - több éve - Személyes pénzügyek kategória -

Címkék: átverés, bankügylet, segitség

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Privát hitel

0 pont Jó Rossz Privát hitel - 1 hónapja

Hitel ajánlat között adott . Ez az arány 2-3%-os

A pénz súlya a súlyos egyén között

Nekem van egy 11.000.000 € tokéje, amely lehetové teszi számomra, hogy rövid és hosszú távon magánhiteleket nyújtson 2000 € -tól 11.000.000 € -ig minden olyan súlyos személy számára, aki képes a birtokában lévo hitel jó hasznosítására. 3% -os kamatlábbal, mert különösképpen nem akarom megsérteni az uzsora törvényét. A kölcsönzött összegtol függoen 2-25 évig vagy annál többet visszafizethet.
E-mail: istvan.janos89@gmail.com
Whatsapp : +33 7 52 44 03 52
hogy legfeljebb 48 órán belül kaphasson kölcsön.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.