Andras

Ingyen bútor hol lehet szerezni? Ha be akarom rendezni a lakásomat, meg tudom tenni ingyen?

Ingyen bútor hol lehet szerezni? Ha be akarom rendezni a lakásomat, meg tudom tenni ingyen?

arrow Andras - több éve - Személyes pénzügyek kategória -

Címkék: bútor, lakás, lakás-felújítás

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Gratulálok az ötletes vállalkozáshoz, de ebben is az MLM köszön vissza. Ma válság idején nehéz a vállalkozónak és az ügyfélnek is.

aratoi

+1 pont Jó Rossz aratoi - több éve

Helló!Beakarod rendezni a lakásodat ingyenbútorral?
Válassz:
1,-elviszed a mások által kidobott és ingyen elvihető használhatatlan,már csak tűzrevaló,ami neked fuvar költséget jelent,vagyis ez már nem ingyen bútor mivel aki kidobta nem fogja neked elszállítani majd beépíteni vagy
2,-aktív munkatársunk leszel és a helyszinen építjük be az általad megálmodott asztalos terméket mely lehet bútor-nyílászáró-tetőszerkezet-extrém termék a faiparon belűl
Ezalatt mi azt értjük,hgy neked ne kerüljön pénzedbe.Benne vagyunk,de valamit tenned kell ezügyben,méghozzá olyat ami nem kerül pénzedbe és akkor álmaid valóra válnak:lesz ingyenbútorod a terveid szerint.A következőt kell tenned:
-jelentkezel a cégünknél
-állandó kapcsolatban vagy velünk napi szinten
-segítesz nekünk abban,hogy az általad küldött érdeklődő megrendelő legyen
Tehát,nem kell bútort gyártanod,ki sem kell mozdulnod a lakásodból,csupán a jelszavadra hivatkozva érdeklődőket küldesz a cégünkhöz,majd segítesz,hogy ezekből az érdeklődőkből megrendelő legyen és a gondod máris megoldódott mert be kerülsz egy rendszerbe és ha ott elérsz egy előre meghatározott forintösszegű bútormegrendelőt vagy megrendelőket-ami lehet egy megrendelő nagy összeggel vagy sok megrendelő kis összegekkel-biztosítja az ingyenbútort
számodra.Mindezeket a dolgokat az adózási törvény betartásával végezzük, további részlet a cégünknél való jelentkezésnél.
Ez a levély válasz volt Andrásnak ki ingyenbútort keres.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.