Szemesné Ági

Kedves Veci, nagyon köszönöm a választ, de azzal tisztában vagyunk , hogy nem jár nyugdíjellátás. 2003-ban 67,5% egé...

Kedves Veci, nagyon köszönöm a választ, de azzal tisztában vagyunk , hogy nem jár nyugdíjellátás. 2003-ban 67,5% egészségkárosodásra kaptunk nyugdíjat,majd 2006-ban elutasították a segély iránti kérést, mert a betegség kezdetekor nem volt munkaviszony.Ezt megértjük. De 2008-ban volt munkaviszony 2009-ig , ekkor megint súlyosbodott az állapota. Az orvosok eltiltották anyámat a munkától és megint megigényeltük a rendszeres szoc. segélyt,és ezt is elutasították ,azért mert 2003-ban nem volt munkaviszony.A kérdésem az lenne , hogy lehet -e még mindíg ugyan arra hivatkozni? Vagy mostmár soha nem kaphatja meg a rendszeres szociális segélyt , mert 2003-ban nem dolgozott? Köszönöm türelmét.

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Marcelo Rougui Krédit

0 pont Jó Rossz Marcelo Rougui Krédit - több éve

kínálnak hiteleket között különösen komoly és becsületes

Jó estét asszony / úr,
Vagyok egy privát hitelező. Azt nyújtanak hiteleket komoly és becsületes emberek szükséget.
Pénz kell bővíteni a projektek vagy
Pénzügyi nehézségek vagyok hitelező, aki tud segíteni.
A kamatláb 3%, amit a kívánt összeget hitelt a pénzügyi problémákat.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen meg, és tudassa velem a kifizetett összeg és a törlesztési időszak a hitel már. Itt van az email: marcelo.rougui.16@gmail.com

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Kedves Ági! Nem tudom. Az újabb ORSZI vizsgálatot az orvos javasolja-e? Szerintem ők tudják az állapot rosszabbodást alátámasztani. Kérjétek ki a háziorvos véleményét és a szakorvosét is. Annyira nem vagyok benne a témában, hogy megnyugtatólag tudjak válaszolni. Mindenesetre én ezt tenném, amit az előbb írtam. Szerintem megpróbálnám, mert a súlyosbodott állapotot az orvosok által lehetne alátámasztani. A 40 % egészségkárosodás esetén rendszeres szociális járadékot (nem segélyt) javasolhatnak. Üdvözöllek Veci

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.