Ockeghem

Mi a 10 legfontosabb lépés az pénzügyi sikerhez, ha minimálbért keresel?

Mi a 10 legfontosabb lépés az pénzügyi sikerhez, ha minimálbért keresel?

arrow Ockeghem - több éve - Személyes pénzügyek kategória -

Címkék: bér, bérezés, minimálbér

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Torai

0 pont Jó Rossz Torai - több éve

Keresd azokat a lehetőségeket amivel pénzt tudsz spórolni, sok ember csak azt nevezi plusz pénznek amit meg tud szerezni, de amit már kemény munkával megszerzett azzal könnyelműen bánik. togass el a www.penzplusz.fw.hu oldalra rengeteg spórolási tipp.

midas

+2 pont Jó Rossz midas - több éve

Ha lehet 10 tanácsom, a következő lenne: 1. Vidéken olcsóbb élni. Ha nagyon rossz helyzetben vagy, érdemes elgondolkodni egy kicsit, hogy talán máshol élni egyszerűbb. Sokkal kissebbek a költségek. Ha csak pár ezer forintot is jelent, számít. 2. Ne vezess. Az autó zabálja a benzint, a benzin pedig drága. Meg lehet oldani autó nélkül is. 3. Keress ingyenes dolgokat. Csak egy példa az iWiW-en az aprók között rengetegszer lehet találni ingyen elvihető bútorokat. Gondolkodj el minden lehetőségen, hogy mikor tudsz valamit ingyen megszerezni. Ha költeni kell, mindig legyél nagyon óvatos. 4. Ne legyél büszke Ez talán a legfontosabb tanács. A büszkeség gátolja meg az embereket attól, hogy segítséget kérjenek, hogy leadjanak olyan költségekből, amelyekből faragni lehetne. 5. Minimalizáld a kötöttségeidet Hitel visszafizetés? Próbálj haladékot szerezni a helyzeted elmagyarázásával. Ha a gyerekedet nem tudod támogatni, segíts neki, hogy máshonnan találjon támogatókat, a családtagok jó kiindulási alapot jelentenek. Nem az a lényeg, hogy még többet cipelj, mert abba beleroskadsz ,hanem hogy találj szabad időt és helyet arra, hogy elkezdhess felfelé lépni. 6. Minden lehetőséget ragadj meg. Ha odafigyelsz, könnyedén találsz lehetőséget arra, hogy egy kis pénzt keress extrában. A televízió a szegények legnagyobb ellensége. 7. Minimalizáld az ingóságaidat. Minél kevesebb felett rendelkezel - beleértve a ruhákat is -, annál kissebb helyen is elférsz és annál kevesebb pénzt visznek el. Ha elférsz kis helyen, vissza tudod fogni a költéseidet is. 8. Legyél elkötelezett a fentiekkel kapcsolatban. Minden héten, minden hónapban figyelj oda és a költéseid férjenek bele a bevételi oldalon megjelenő keretbe. Ez az egyetlen módja, hogy előre juss. 9. Tegyél félre automatikusan. Mit csinálsz akkor, amikor többet keresel, mint amennyit költesz? Fektesd be és dolgoztasd meg. A megtakarítások rövid és hosszú lejáratú formáival dolgozd ki, hogy miként fogsz minden hónapban valamennyit félre tenni a későbbi évekre. 10. Tanulj. A tanulás a legfontosabb dolog, hogy előre juss az életben, új képességek megszerzésével tudod csak megalapozni azt, hogy a fejlődésed folyamatos és előre mutató legyen. És végül: Ne add fel. A legfontosabb az életben, hogy azt csináld, amit szeretsz. Ha nem ezt teszed, irányítsd úgy a dolgokat, hogy abba az irányba gravitálj, hogy közép távon abból élhess meg, amit szeretsz csinálni. Az elhivatottság nélkül nincs siker. Egy állásból, amit nem szeretsz, soha nem tudsz előre lépni és sikeressé válni.
midas

0 pont Jó Rossz midas - több éve

Érdekes kérdés, a 10 legfontosabb lépés? Mindjárt utána nézek.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.