marján katalin

Nemértem hogy bírjuk,de semmi válltozás jóirányba nem történt velünk.A válság még közel sem szünt meg ,érezzük a foly...

Nemértem hogy bírjuk,de semmi válltozás jóirányba nem történt velünk.A válság még közel sem szünt meg ,érezzük a folyamatos kilátástalanság egyre inkább húz bennünket lefelé. Örűljünk,hogy mindenünk kivan kapcsolva,megvolt "vagyonunkat,ami nincs"viszik,ha kell,ha nem.Senki nemnézi és nem érti,hogy élelemre sem jut. Lassan az okszigént is a vízből vonjuk ki.MEGFULLADUNK,ezt hagyja az ország.Jólvan ez így ??? CSALÓDOTT "Kata "

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

carlosross

0 pont Jó Rossz carlosross - 3 hónapja

Hitel ajánlat és pénzügyi támogatás.

e-mail: Carlosross2013@gmail.com

Finanszírozás szükséges a projekt megvalósításához?
Olyan pénzügyi szervezet vagyunk, amely 5 000 és 10 500 000 euró közötti kölcsönöket kínál 2% -os rögzített éves kamatláb mellett. Kérjük, forduljon hozzánk további információért.

Atentamente. Carlos Ross

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Megértem az elkeseredettséget, de a számunkra nem látom belátható időn belül a változást. Mit vártunk a választástól? Valójában én semmi jót nem vártam, de azt igen hogy rosszabb ne legyen. Hát mi devizahitelesek jól meegkaptuk! Egy-kát véletlen vagy tudatos elszólás és mélyebbre kerültünk. Kellett ez az országnak? miért kelett a2/3? Jaaa! Azért hogy mindent egyoldalúan meg lehessen változtatni. Ez a demokrácia? Ki döntött így? Akik nem számoltak a várható “tejhatalom” adta lehetőségekkel. A kormányváltás várható volt, de ekkora fölényt nem szabadott volna adni. Első a politikusoknak a zsebét megtömni, a pálinkafőzés, hogy ne gondoljunk bele pityókásan abba, hogy kinek az érdekei érvényesülnek. Hát! A minimálbéreseké, alacsony keresetűeké NEM, de a nyugdíjasokról sem lehet hallani. Lehet, hogy jobb is!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.