Veci

Szeretném megkérdezni, hány részlet elmaradása esetén kerül valaki BÁR-listára? Küldenek-e banki felszólítást? Személ...

Szeretném megkérdezni, hány részlet elmaradása esetén kerül valaki BÁR-listára? Küldenek-e banki felszólítást? Személyi hitel esetén is kialakulhat a BÁR-listára kerülés? Egy havi elmaradás esetén már listára lehet kerülni?

arrow Veci - több éve - Személyes pénzügyek kategória -

Címkék: bár-lista, hitel, személyi-kölcsön

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mariag

0 pont Jó Rossz Mariag - 6 hónapja

Helló
Mit igényel a valódi hitel?
Kérjen gyors és kényelmes kölcsönt a számlák kifizetésére és projektjeinek újbóli finanszírozására a legalacsonyabb 3% -os árfolyamon. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma a mariageanina01@gmail.com címen
köszönöm

Veci

0 pont Jó Rossz Veci - több éve

Köszi a választ. Kb. a hitelfelvételkor vállalt határidőhöz kb. 1 havi, 29 000 Ft-os részlet csúszik, május 15-ig kellett volna teljesíteni folyószámláról, de már nincs rajta fedezet. A frank árfolyam változása miatt gondolom a futamidő lejárta után számolják ki, hogy mennyit kell még emiatt fizetni. Ugyanis 3 éve fix összegű hiteltörlesztést választottam. Köszi a tanácsot, de igyekszem valahogy ezt a 29 000 Ft-ot előteremteni.

bogaizs

0 pont Jó Rossz bogaizs - több éve

BAR listara az kerulhet fel, aki a mindenkori minimalbert elero osszeggel tartozik legalabb 90 napja. Ez hivatalosan 90 napos lejart tartozast jelent. Meg kell kerdezni a bankot, mekkora osszegu a lejart tartozas, es az mennyi ideje all fenn. Elvileg a bank mar akkor kuld felszolitast, amikor a minimalbert meghalado lejart tartozas eleri a 60 napot. Persze, ha nem kuld, attol meg bar listara tehet, utana meg mehetsz pereskedni, de amig a birosag nem dont valahogyan, addig rajta maradsz, sajnos.

Zsolt
06-30-579-3410

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.