sunya

Üdvözlöm! Munkanélkülivé váltam már 2éve nem tudtam megbizhatoan fizetni a kölcsönt. Közbe meghalt Édesapám akinek f...

Üdvözlöm! Munkanélkülivé váltam már 2éve nem tudtam megbizhatoan fizetni a kölcsönt. Közbe meghalt Édesapám akinek forintalapú hiteltartozása volt. Édesanyám teljesen lebénult. Így nem tudtam elmenni dolgozni. Ápolási segélyre jelentkezdtem, amit elfogadtak. A bank átadta a tartozást egy behajtó cégnek. Ezzel nem is lenne semmi bajom. Ez így helyes. Telefonos beszélgetés során megegyztünk, hogy én fizetni akarok és a megmaradt kölcsönt és a kamatait is elismerem tartozásomnak. Most az én tartozásomról beszélek. 520000ft-al tartozom ezt 24 hónapra válaltam havi 20000ft-al. Az összeg lejártával a fentmaradt tartozást és a kamatokat is rövid idön belül kifizetem. Már befizettem idöben az első törlesztést. Ma kaptam egy felszólitó levelet, hogy 20-áig rendezzem a tartozásomat. A nem fizetés peresítést vonhat magaután. Édesanyámé az ingatlan 50%-a Gyámügyi gondnokság alá helyeztem. Én lettem a gondviselője. A kérdésem a következő én fizetni akarok a bíróságon is megfogom mondani. Elárverezhetik-e a közös ingatlant. A bevételem 25795ft. Sajnos ezt még nem írtam le a kölcsön személyi hitel volt.

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

chryslerfinances

0 pont Jó Rossz chryslerfinances - 6 hónapja

Szüksége van egy hitelre, hogy kiegyenlítse a hitelét vagy a terhelést? Szüksége van pénzügyi támogatásra a saját vállalkozás létrehozásához? Szüksége van hitelre nagy projektek elvégzésére? Szüksége van főiskolai hitelre? Szüksége van finanszírozásra más, különböző célokra? További információért forduljon hivatalos e-mail címünkhöz (chryslerfinancesgroup1@outlook.com).

Üdvözlettel,

Harald Platten úr
Hitelkezelő
Chrysler Finances Group®

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.