novakjozsefne

Kedves Emberek ha nem akarnak csalónak fizetni akkor a francesco.servilló85@gmail.com hirdetőjét kerüljék el. Ő egy i...

Kedves Emberek ha nem akarnak csalónak fizetni akkor a francesco.servilló85@gmail.com hirdetőjét kerüljék el. Ő egy igazi csaló!!!!!Nekem 750 euróm bánta a találkozást, de kért még 1650, és 198 eurót is. Csalótól ne várjuk hogy önként visszaadja, Ő nem ad Ő elvesz. Mára kiderült nem vagyok egyedül, többeket becsapott, kisebb összegekre játszik, abba bízva, hogy az emberek nála hagyják. Ezért hirdet még mindig.Továbbra is várom még akiket becsapott. Istennek hála az én problémám mára már a múlt, megoldódott becsületes segítséggel, és máris vissza tudtuk adni.Bízom benne a csaló is megkapja jutalmát előbb utóbb. De nekem elsődleges és sürgős volt hogy rendbe tegyem a saját problémát. Köszönöm Istennek a támogatást.

arrow novakjozsefne - 6 hónapja - Utazás kategória -

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.