taha

Helló Ignore időt arra, OLVASSA Tájékoztatom, minden, te, aki keres egy pénz között különösen készen áll, hogy végr...

Helló Ignore időt arra, OLVASSA Tájékoztatom, minden, te, aki keres egy pénz között különösen készen áll, hogy végre kijutni a nehézségeket okozott a bankok által elutasításáról a hitelkérelmi fájlokat, jelenleg több soucis.Un egyetlen becsületes hitelező , őszinte és igaz, hogy te Taha úr SAMIR CEDRIC igazgatója GroupeFinancial & Investment kész minden (GF és IPT), kaptam kölcsön 30.000 CHF rá, mert javais hogy hitelt bankom, hogy nem tudok többet fizetni én megakadt a bank és az, hogy szükség van a pénz sürgősen az én projekt és rendezze a tartozását a bank, majd befejezni a mély- és indítsa újra az én dolgom. Őszintén szólva, én vagyok elégedve, miután 48 órát töltenek ezzel úr, és szóltam, hogy több kolléga, aki szintén kapott hitelt ettől a férfi gond nélkül, mert a feltételek nagyon avantageuses.Ils kölcsönöket 2000 CHF 5.000.000 CHF kamatláb 2% -ról 3% mennyiségétől függően és kérjen visszatérítendő 2-20 ans.Je hagyja meg a címet, hogy küldje el. E-Mail: taha.samir01@gmail.com ps: Spread az üzenetet, hogy segítsen a rászorulóknak.

arrow taha - több éve - Vállalatok kategória -

Címkék: fuvar

Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
Mi a Prosperal?

A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz. Regisztrálj vagy lépj be.